Povinně zveřejňované informace
Kontaktujte nás
Najdete nás také na sociálních sítích
Open Menu
O škole
Informace
O škole
Povinně zveřejňované informace
Nabídka zaměstnání
Školní stravování
Kontakty
Dokumenty
Školní řád
Aktuální výroční zpráva
Časový plán pro školní rok 2017/2018
Pravidla výuky ve cvičné kuchyni a baru
Plán práce výchovné poradkyně
Plán minimálního preventivního programu
Veřejné zakázky
Veřejné zakázky do 100.000 Kč bez DPH
Veřejné zakázky nad 100.000 Kč bez DPH
Akce
Školní akce
Adaptační kurzy
Zahraniční akce
Jazykové kurzy
Ostatní
Výstavy v Galerii RadVia
Literární soutěž o cenu Filipa Venclíka
Barmanské kurzy
Pořady o cestování
Školní soutěž „Matematika převážně nevážně“
Pro zájemce o studium
Obory
Cestovní ruch
Hotelnictví
Přijímací řízení
Dny otevřených dveří
Přijímací řízení ve školním roce 2017/2018
Přestup z jiné školy
Podmínky pro přestup žáka z jiné školy
Studium
Informace o výuce
Suplování
Rozvrhy tříd
Rozpis opravných a doplňovacích zkoušek
Průběžná klasifikace
Prospěch a docházka
Kalokagathia
Výchova
Metody výuky
Formuláře
Dohoda o termínu zkoušky
Žádost o uznání vzdělání
Souhlas s termínem přezkoušení
Posouzení zdravotní způsobilosti žáka – cestovní ruch
Posouzení zdravotní způsobilosti žáka – hotelnictví
Potvrzení o studiu
Sdělení o zanechání vzdělávaní
Žádost o individuální vzdělávací plán
Žádost o pravidelné uvolňování
Žádost o přerušení studia
Žádost o přestup z jiné školy
Žádost o opakování ročníku
Žádost o přezkoumání hodnocení
Žádost o přijetí do vyššího ročníku
Žádost o uvolnění z předmětu
Žádost o krátkodobé uvolnění
Žádost o uvolnění žáka z vyučování předmětu kalokagathia
Praxe
Deník žáka odborné praxe oboru hotelnictví
Deník žáka odborné praxe oboru cestovní ruch
Hodnotící formulář souvislých praxí oboru hotelnictví
Hodnotící formulář souvislých praxí oboru cestovní ruch
Rozpisy souvislých praxí oboru hotelnictví
Maturity
Maturitní okruhy
Seznam literárních děl pro ústní zkoušku z českého jazyka a literatury
Český jazyk
Anglický jazyk
Německý jazyk
Hotelnictví
Kulturní historie
Technika obsluhy a služeb
Technologie přípravy pokrmů
Zeměpis cestovního ruchu
Kritéria hodnocení
Kritéria hodnocení profilové zkoušky z technologie přípravy pokrmů
Kritéria hodnocení profilové zkoušky z techniky obsluhy a služeb
Kritéria hodnocení profilové zkoušky z hotelnictví
Kritéria hodnocení profilové zkoušky z kulturní historie
Kritéria hodnocení profilové zkoušky ze zeměpisu cestovního ruchu
Organizace maturitních zkoušek
Praktická zkouška třídy H4A z hotelnictví – rozpis žáků
Praktická zkouška třídy H4B z hotelnictví – rozpis žáků
Praktická zkouška H4A z technologi přípravy pokrmů a technika obsluhy a služeb – rozpis žáků
Praktická zkouška H4B z technologie přípravy pokrmů a technika obsluhy a služeb – rozpis žáků
Písemná zkouška z kulturní historie – rozpis žáků
Písemná zkouška ze zeměpisu cestovního ruchu – rozpis žáků
Složení maturitních komisí
RadVia
Hotel Matura
Radlická 591/115
158 00 Praha 5
7:00–10:00, 12:45–15:30 h
studijní oddělení
+(420) 251 172 123
studijní oddělení
O škole
Informace
O škole
Povinně zveřejňované informace
Nabídka zaměstnání
Školní stravování
Kontakty
Dokumenty
Školní řád
Aktuální výroční zpráva
Časový plán pro školní rok 2017/2018
Pravidla výuky ve cvičné kuchyni a baru
Plán práce výchovné poradkyně
Plán minimálního preventivního programu
Veřejné zakázky
Veřejné zakázky do 100.000 Kč bez DPH
Veřejné zakázky nad 100.000 Kč bez DPH
Akce
Školní akce
Adaptační kurzy
Zahraniční akce
Jazykové kurzy
Ostatní
Výstavy v Galerii RadVia
Literární soutěž o cenu Filipa Venclíka
Barmanské kurzy
Pořady o cestování
Školní soutěž „Matematika převážně nevážně“
Pro zájemce o studium
Obory
Cestovní ruch
Hotelnictví
Přijímací řízení
Dny otevřených dveří
Přijímací řízení ve školním roce 2017/2018
Přestup z jiné školy
Podmínky pro přestup žáka z jiné školy
Studium
Informace o výuce
Suplování
Rozvrhy tříd
Rozpis opravných a doplňovacích zkoušek
Průběžná klasifikace
Prospěch a docházka
Kalokagathia
Výchova
Metody výuky
Formuláře
Dohoda o termínu zkoušky
Žádost o uznání vzdělání
Souhlas s termínem přezkoušení
Posouzení zdravotní způsobilosti žáka – cestovní ruch
Posouzení zdravotní způsobilosti žáka – hotelnictví
Potvrzení o studiu
Sdělení o zanechání vzdělávaní
Žádost o individuální vzdělávací plán
Žádost o pravidelné uvolňování
Žádost o přerušení studia
Žádost o přestup z jiné školy
Žádost o opakování ročníku
Žádost o přezkoumání hodnocení
Žádost o přijetí do vyššího ročníku
Žádost o uvolnění z předmětu
Žádost o krátkodobé uvolnění
Žádost o uvolnění žáka z vyučování předmětu kalokagathia
Praxe
Deník žáka odborné praxe oboru hotelnictví
Deník žáka odborné praxe oboru cestovní ruch
Hodnotící formulář souvislých praxí oboru hotelnictví
Hodnotící formulář souvislých praxí oboru cestovní ruch
Rozpisy souvislých praxí oboru hotelnictví
Maturity
Maturitní okruhy
Seznam literárních děl pro ústní zkoušku z českého jazyka a literatury
Český jazyk
Anglický jazyk
Německý jazyk
Hotelnictví
Kulturní historie
Technika obsluhy a služeb
Technologie přípravy pokrmů
Zeměpis cestovního ruchu
Kritéria hodnocení
Kritéria hodnocení profilové zkoušky z technologie přípravy pokrmů
Kritéria hodnocení profilové zkoušky z techniky obsluhy a služeb
Kritéria hodnocení profilové zkoušky z hotelnictví
Kritéria hodnocení profilové zkoušky z kulturní historie
Kritéria hodnocení profilové zkoušky ze zeměpisu cestovního ruchu
Organizace maturitních zkoušek
Praktická zkouška třídy H4A z hotelnictví – rozpis žáků
Praktická zkouška třídy H4B z hotelnictví – rozpis žáků
Praktická zkouška H4A z technologi přípravy pokrmů a technika obsluhy a služeb – rozpis žáků
Praktická zkouška H4B z technologie přípravy pokrmů a technika obsluhy a služeb – rozpis žáků
Písemná zkouška z kulturní historie – rozpis žáků
Písemná zkouška ze zeměpisu cestovního ruchu – rozpis žáků
Složení maturitních komisí
RadVia
Hotel Matura
Metody výuky