Kritéria hodnocení profilové zkoušky z předmětu hotelnictví 2020
Kritéria hodnocení profilové zkoušky z předmětu technologie přípravy pokrmů 2020
Kritéria hodnocení profilové zkoušky z předmětu technika obsluhy a služeb 2020
Kritéria hodnocení písemné profilové zkoušky z předmětu kulturní historie 2020
Kritéria hodnocení písemné profilové zkoušky z předmětu zeměpis cestovního ruchu 2020
Kritéria hodnocení a témata maturitní práce z předmětu služby cestovního ruchu 2020
Maturitní zkouška z předmětu hotelnictví – podzim 2020
Ústní maturitní zkouška .- podzim 2020
Obhajoba maturitní práce – podzim 2020
Praktická maturitní zkouška – 2020
Písemná zkouška z předmětu kulturní historie – podzim 2020
Maturitní komise – podzim 2020
Maturitní komise – podzim 2020 DODATEK Č.1
Informace k novému zákonu č. 135/2020 Sb. (maturity + přijímací zkoušky)