Povinné předměty pro maturitní zkoušku v profilové části
Vedoucí maturitních prací a jejich oponenti
Maturitní okruhy
Anglický jazyk – cestovní ruch
Praktická maturitní zkouška z předmětu technika obsluhy a služeb
Praktická maturitní zkouška z předmětu technologie přípravy pokrmů
Seznam literárních děl pro ústní zkoušku z českého jazyka a literatury
Zadání maturitní práce – služby cestovního ruchu
Kritéria hodnocení
Kritéria hodnocení písemné práce z českého jazyka
Kritéria hodnocení písemné práce z cizího jazyka
Kritéria hodnocení ústní zkoušky z cizího jazyka
Kritéria hodnocení profilové zkoušky z předmětu hotelnictví
Kritéria hodnocení profilové zkoušky z předmětu technologie přípravy pokrmů
Kritéria hodnocení profilové zkoušky z předmětu technika obsluhy a služeb
Kritéria hodnocení písemné profilové zkoušky z předmětu kulturní historie
Kritéria hodnocení písemné profilové zkoušky z předmětu zeměpis cestovního ruchu
Kritéria hodnocení a témata maturitní práce z předmětu služby cestovního ruchu – maturitní práce
Organizace maturitních zkoušek
Rozpis maturit pro obor Hotelnictví
ROZPIS OBHAJOB MATURITNÍCH PRACÍ JARO 2025-C4A
ROZPIS OBHAJOB MATURITNÍCH PRACÍ JARO 2025-C4C
ROZPIS ÚSTNÍ MATURITNÍ ZKOUŠKY JARO 2025-C4A
ROZPIS ÚSTNÍ MATURITNÍ ZKOUŠKY JARO 2025-C4C
ROZPIS ÚSTNÍ MATURITNÍ ZKOUŠKY JARO 2025-H4B
ROZPIS ÚSTNÍ MATURITNÍ ZKOUŠKY JARO 2025-H4C
ROZPIS ÚSTNÍ MATURITNÍ ZKOUŠKY JARO 2025 – ostatní