Maturitní zkoušky

Povinné předměty pro maturitní zkoušku v profilové části 

Vedoucí maturitních prací a jejich oponenti

Maturitní okruhy

Anglický jazyk – hotelnictví 

Anglický jazyk – cestovní ruch

Německý jazyk – hotelnictví 

Německý jazyk – cestovní ruch

Hotelnictví

Kulturní historie

Praktická maturitní zkouška z předmětu technika obsluhy a služeb

Praktická maturitní zkouška z předmětu technologie přípravy pokrmů 

Seznam literárních děl pro ústní zkoušku z českého jazyka a literatury

Zeměpis cestovního ruchu

Zadání maturitní práce – služby cestovního ruchu

Kritéria hodnocení

Kritéria hodnocení písemné práce z českého jazyka 

Kritéria hodnocení písemné práce z cizího jazyka 

Kritéria hodnocení ústní zkoušky z cizího jazyka 

Kritéria hodnocení profilové zkoušky z předmětu hotelnictví 

Kritéria hodnocení profilové zkoušky z předmětu technologie přípravy pokrmů

Kritéria hodnocení profilové zkoušky z předmětu technika obsluhy a služeb 

Kritéria hodnocení písemné profilové zkoušky z předmětu kulturní historie 

Kritéria hodnocení písemné profilové zkoušky z předmětu zeměpis cestovního ruchu 

Kritéria hodnocení a témata maturitní práce z předmětu služby cestovního ruchu – maturitní práce

Organizace maturitních zkoušek

Maturitní komise – jaro 2025

Rozpis maturit pro obor Hotelnictví 

ROZPIS OBHAJOB MATURITNÍCH PRACÍ JARO 2025-C4A

ROZPIS OBHAJOB MATURITNÍCH PRACÍ JARO 2025-C4C

ROZPIS ÚSTNÍ MATURITNÍ ZKOUŠKY JARO 2025-C4A

ROZPIS ÚSTNÍ MATURITNÍ ZKOUŠKY JARO 2025-C4C

ROZPIS ÚSTNÍ MATURITNÍ ZKOUŠKY JARO 2025-H4B

ROZPIS ÚSTNÍ MATURITNÍ ZKOUŠKY JARO 2025-H4C

ROZPIS ÚSTNÍ MATURITNÍ ZKOUŠKY JARO 2025 – ostatní

Maturita – Cermat

maturita.cermat.cz